ILEGALNI ULAZAK:

Volimo skrenuti na blatnjave i prašnjave puteve, ali ovaj put smo fino zagazili. Prolazimo kroz Makedoniju, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru i završavamo u Hrvatskoj. Ljudi su super, al nam se peseki nekak ne vesele.
JUŽNA INDIJA:

Čiča nam kaže kako bi bilo dobro da do Ootyja dođemo prije mraka jer je tigar prije tjedan dana ponjupal sirotog mještanina. Pedaliramo kroz gorje Zapadnih Gata di napokon vidimo gaura u divljini. Od Bangalorea bicikliramo kroz Mysore, Ooty, Coimbatore, Munnar, Thekkady, Alleppey pa vlakom natrag u Mangalore i Mumbai.
ALBANIJA:

U Makedoniji se provlačimo se kroz ogradu na autocesti, pičimo sjeverom Grčke da popijemo kavu s Konstantinosom i onda prema Prokletijama i Nacionalnom parku Thethi u Albaniji. Za kraj, dok peremo obleku u kampu na Mljetu, srećemo Moniku i Vanju.
CRNA GORA:

U društvu Anne i Flo lagano pedaliramo prema Durmitoru na utrku Treking lige. Na putu do tamo pazimo da jedemo lagano pa nas Uglješa vodi na burek i krempitu. Eko uzbuđeno maše rukama i priča o odličnim biciklistički turama do Žabljaka.